Verzendkosten en hoe wordt uw bestelling verzonden?

Discretie, snelheid en gemak staan bij erectie-goedkoop.com voorop, ook als het gaat om de verzendmethodes voor uw erectiemiddelen uit de webshop. De verzendkosten bedragen  €4,95- in Nederland tot een bedrag van €50,-. Voor bestellingen buiten Nederland zijn de verzendkosten €6,95.

Wij proberen alle bestellingen dezelfde dag te verzenden. Alle bestellingen worden mits uw betaling  voor 15:00 uur binnen is, dezelfde dag verzonden door PostNL. In bijna alle gevallen heeft u dan uw bestelling de volgende dag in huis. Plaatst u uw bestelling vrijdag na 15:00 uur of in het weekend en  deze zal de eerst volgende werkdag op maandag verzonden worden.

postnl-logo

Brievenbuspost

Wij versturen zoveel mogelijk in stevige luchtkussen enveloppen. Een groot voordeel hiervan is dat u niet hoeft thuis te blijven om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Pakketpost

Grotere bestellingen  of grotere verpakkingen worden als pakket verzonden. Bent u niet thuis wanneer de postbode langs is geweest, zal hij het de volgende dag nog een keer proberen. Bent u dan weer niet thuis, kunt u uw pakket bij het dichtsbijzijnde postkantoor bij u in de buurt ophalen.

Discreet

Uw bestelling wordt altijd in een blanco neutrale envelop of pakket verzonden met normale frankering. Op het pakket of envelop staat alleen uw naam en adres gegevens. Er staan dus geen logo’s of stempels op het pakket waaraan de inhoud van het pakket of envelop gezien kan worden.

Afleveren op een ander adres

U heeft de mogelijk op een ander aflever-adres uw bestelling af te laten leveren.